Graderingsregler smitevern

Submitted by
Arne Martin Vik
Publisert
3. desember 2021

Fra i går kom det innstramminger på Koronareglene som påvirker helgens gradering. Her er de nye retningslinjene fra Oslo kommune.

Påbud om bruk av munnbind der det ikke er mulig å holde minst én meters avstand i butikker, kjøpesentre, serveringssteder, kollektivtransport, innendørs stasjonsområder og taxi. Plikten til å bruke munnbind gjelder ikke for barn under 12 år, eller for de som av medisinske eller andre årsaker ikke kan bruke munnbind. Det anbefales også å bruke munnbind der det er mye folk og vanskelig å holde avstand, for eksempel når du skal hente jakken din etter et arrangement samtidig med mange andre eller er på vei ut av en fotballstadion.

For vår del vil det si at utøverne gjennomfører gradering uten munnbind og at foreldre/andre tilskuere anbefales å benytte munnbind. Hold deg hjemme om du har symptomer på luftveisinfeksjon. 

Vi kommer til å spre ut stolene i salen slik at det er mulig å sitte med god avstand, i forhold til antallsbegrensninger så trenger vi ikke å sette et maks antall tilskuere per deltager under graderingen. Spredningen i graderingsgrupper gjør at vi holder oss godt innenfor reglene her. 

Vi kommer til å henge opp lapper med forhåndsregistrerte slik at vi har minst mulig kø for registrering. Det betyr at om dere er registrert riktig på forhåndsregistrering trenger dere ikke å registrere dere ved registreringsbordet. 

 

Lykke til på graderingen:)